Υλικά (4-6 μερίδες) :
1 κότα1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κονσέρβα τοματάκια
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι κρασί
1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
-Πλένετε την κότα και την τρίβετε με μία λεμονόκουπα-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί
-Προσθέτετε την κότα και τσιγαρίζετε όσο μπορείτε
-Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα της.
ΠΗΓΗ: http://www.yumyum.gr/
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ