Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

Υλικά:
  • 8 φιλέτα γλώσσας (κατεψυγμένα)
  • χυμός 2 λεμονιων
  • 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
  • ½ κούπα αλεύρι
  • 2 κουτ. σούπας σουσάμι
  • 2 αβγά
  • λίγο φρέσκο ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Ξεπαγώνετε τα φιλέτα της γλώσσας και τα μαρινάρετε για μισή ώρα με το χυμό των λεμονιών.
  • Τα χωρίζετε στα δύο, τα αλατοπιπερώνετε και τα περνάτε διαδοχικά πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αβγό και τέλος από την τριμμένη φρυγανιά με το σουσάμι.
  • Τα τοποθετείτε σε πυρέξ ταψί που το έχετε αλείψει με ελαιόλαδο (ελάχιστο ίσα να μην κολλήσουν) και τα ραντίζετε επίσης με ελαιόλαδο (σπρέι).
  • Τα ψήνετε στο γκριλ.
ΠΗΓΗ: greekcook.gr

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ