Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ


Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό φασολάκια
  • 2 ξερά κρεμμύδια
  • 2 καρότα
  • 4 μέτριες πατάτες
  • 1 πακέτο σάλτσα ντομάτα
  • 1/2 ποτηράκι κρασιού κόκκινο κρασί
  • μαιντανό, μάραθο
  • αλάτι, πιπέρι
  • λάδι

Πως το κάνουμε:

  1. Κόβουμε το κρεμμύδι (όσο ψιλό ή χοντρό θέλουμε), κόβουμε φέτες τα καρότα και κυδωνάτες τις πατάτες. Τα τσιγαρίζουμε ελαφρά σε λάδι και τα σβήνουμε με κρασί.
  2. Προσθέτουμε τα φασολάκια και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας.
  3. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε νερό, τόσο όσο να σκεπάσει τα φασολάκια και λίγο ακόμα.
  4. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, μπόλικο μαιντανό και ψιλοκομμένο μάραθο.
  5. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν πολύ και να χυλώσουν.

Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr/

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ