ΥΛΙΚΑ
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Αλάτι χοντρό
- Πιπέρι
- 2 κιλά αρνίσια παϊδάκια
- 2 φλιτζάνια ξύδι balsamico
- 1 φλιτζάνι κρασί
- 5 γρ. κανέλα
- 5 γρ. γαρύφαλλο
- 5 γρ. Μοσχοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πρώτα ετοίμασε τη μαρινάδα, αναμειγνύοντας σε ένα μπολ όλα τα υλικά, δηλαδή το
ελαιόλαδο
- Ανακάτεψε τη μαρινάδα, βάλε μέσα τα παϊδάκια και σκέπασέ τα με μεμβράνη. Άφησέ τα στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου, αλλά μη φύγεις κι από το σπίτι: κατά διαστήματα η μαρινάδα θέλει ανακάτεμα.
- Βάλε τα παϊδάκια σε ένα ταψί και ψήσ’ τα για 25 λεπτά στους 170°C.
- Βάλε σε ένα τηγάνι τη μαρινάδα που περίσσεψε με ένα φλιτζάνι balsamico και σιγόβρασε.
- Τα παϊδάκια σερβίρονται με τη μοσχομυριστή σάλτσα που ετοίμασες και ταιριάζουν κουτί με μια δροσερή σαλάτα ρόκα.
Καλή όρεξη!
ΠΗΓΗ: www.cokoo.gr
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ