Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΠΑΊ΄ΔΑΚΙΑ ΣΕ BALSAMICO



ΥΛΙΚΑ
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι χοντρό
  • Πιπέρι
  • 2 κιλά αρνίσια παϊδάκια
  • 2 φλιτζάνια ξύδι balsamico
  • 1 φλιτζάνι κρασί
  • 5 γρ. κανέλα
  • 5 γρ. γαρύφαλλο
  • 5 γρ. Μοσχοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πρώτα ετοίμασε τη μαρινάδα, αναμειγνύοντας σε ένα μπολ όλα τα υλικά, δηλαδή το ελαιόλαδο
    , το κρασί, 1 φλιτζάνι ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το γαρύφαλλο και το κρεμμύδι.
  • Ανακάτεψε τη μαρινάδα, βάλε μέσα τα παϊδάκια και σκέπασέ τα με μεμβράνη. Άφησέ τα στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου, αλλά μη φύγεις κι από το σπίτι: κατά διαστήματα η μαρινάδα θέλει ανακάτεμα.
  • Βάλε τα παϊδάκια σε ένα ταψί και  ψήσ’ τα για 25 λεπτά στους 170°C.
  • Βάλε σε ένα τηγάνι τη μαρινάδα που περίσσεψε με ένα φλιτζάνι balsamico και σιγόβρασε.
  • Τα παϊδάκια σερβίρονται με τη μοσχομυριστή σάλτσα που ετοίμασες και ταιριάζουν κουτί με μια δροσερή σαλάτα ρόκα.
Καλή όρεξη!
 ΠΗΓΗ: www.cokoo.gr

 ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ