ΥΛΙΚΑ
- ½ κιλό συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε φέτες
- 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο κομμένο σε φέτες
- ½ φλιτζάνι βούτυρο αλάτι πιπέρι
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- 1 κουταλιά ξύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά με το μισό βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε αλάτι - πιπέρι αφήνουμε να σιγοψηθούν μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε τη μουστάρδα και το ξύδι
Με το υπόλοιπο βούτυρο σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά το συκώτι
Το βγάζουμε σε πιατέλα και το περιχύνουμε με τη σάλτσα
Kαλή όρεξη!!!
πηγη : http://www.ladynews.gr/
Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά με το μισό βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε αλάτι - πιπέρι αφήνουμε να σιγοψηθούν μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε τη μουστάρδα και το ξύδι
Με το υπόλοιπο βούτυρο σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά το συκώτι
Το βγάζουμε σε πιατέλα και το περιχύνουμε με τη σάλτσα
Kαλή όρεξη!!!
πηγη : http://www.ladynews.gr/
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ