Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ


ΥΛΙΚΑ

  • 800γρ. φιλέτο χοιρινό (κομμένα σε μενταγιόν)
  • 50ml κρασί λευκό
  • 50ml κονιάκ
  • 50γρ. μουστάρδα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 100γρ. κρέμα γάλακτος
  • 100γρ. σάλτσα ψητού
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 πρέζα θυμάρι
  • Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα χοιρινού.
2.Ζεσταίνουμε σ’ένα τηγάνι το λάδι και τα σοτάρουμε.
3.Προσθέτουμε το κρεμμύδι.
4.Φλαμπάρουμε με το κονιάκ.
5.Σβήνουμε με το κρασί.
6.Βγάζουμε τα φιλέτα από το τηγάνι και προσθέτουμε τη σάλτσα ψητού και την κρέμα.
7.Μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε την μουστάρδα.
8.Σερβίρουμε συνοδεύοντας τα φιλέτα με πουρέ πατάτας και φρέσκα μυρωδικά.



ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ