Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ


ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό πατάτες
  • 1 ποτήρι κρασιού λάδι
  • 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • αλάτι πιπέρι ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις πατάτες στα τέσσερα και τις βάζουμε στο ταψί. Στο μπλέντερ βάζουμε το λάδι τη μουστάρδα το πορτοκάλι το λεμόνι και το ένα σκόρδο χτυπάμε το μείγμα και περιχύνουμε τις πατάτες. Το υπόλοιπό σκόρδο το κόβουμε σε ροδέλες το βάζουμε σε διάφορα σημεία στο ταψί Βάζουμε αλάτι πιπέρι ρίγανη και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου.


ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ