Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε μπουκίτσες
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3 πιπεριές (1 πράσινη, 1 κόκκινη, 1 κίτρινη) κομμένες σε μπαστούνια
  • 250 γρ. μανιτάρια φρέσκα, κομμένα σε φέτες
  • 1 ντομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
  • 1 κρασοπότηρο, περίπου, λευκό ξηρό κρασί
  • αλάτι , πιπέρι
  • ρίγανη
  • 3/4 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε το λάδι να κάψει σε μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε τα κομμάτια του κοτόπουλου, μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Προσθέτετε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τα μανιτάρια, και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 15' ακόμα, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά.
Στο τέλος, προσθέτετε το σκόρδο, αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με τη ρίγανη.
Σβήνετε το φαγητό με το κρασί και σιγοβράζετε για 10-15' ακόμη, μέχρι να «δέσει» η σάλτσα.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό. Συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές ή ρύζι λευκό.


ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ