Υλικά
1 κιλό κιμά
ψίχα ψωμιού (4-5 φέτες)
2 ντομάτες τριμμένες
2 αβγά
μισό κρεμμύδι τριμμένο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
τυρί (φέτα, γκούντα ή κασέρι) σε κομμάτια
Παρασκευή
1. Σε ένα μπολ ζυμώνετε όλα τα υλικά.
2. Αφήνετε το μείγμα να ξεκουραστεί περίπου 1 ώρα.
3. Πλάθετε τα μπιφτέκια και στη συνέχεια τα ανοίγετε (σαν πίτα) σε όποιο μέγεθος θέλετε
4. Βάζετε το τυρί στο κέντρο και τα κλείνετε καλά.
5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
ΠΗΓΗ: www.infokids.gr/
1 κιλό κιμά
ψίχα ψωμιού (4-5 φέτες)
2 ντομάτες τριμμένες
2 αβγά
μισό κρεμμύδι τριμμένο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
τυρί (φέτα, γκούντα ή κασέρι) σε κομμάτια
Παρασκευή
1. Σε ένα μπολ ζυμώνετε όλα τα υλικά.
2. Αφήνετε το μείγμα να ξεκουραστεί περίπου 1 ώρα.
3. Πλάθετε τα μπιφτέκια και στη συνέχεια τα ανοίγετε (σαν πίτα) σε όποιο μέγεθος θέλετε
4. Βάζετε το τυρί στο κέντρο και τα κλείνετε καλά.
5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
ΠΗΓΗ: www.infokids.gr/
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ