ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μοσχάρι (από τη σπάλα)
- 150 γρ. φυτίνη
- 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 με 4 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες ή 1 ½ φλυτζάνι σπιτική ντομάτα Pummaro ή 1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα Pummaro
- 1 κουταλιά κοφτή πάπρικα
- αλάτι και πιπέρι
- 1 κουταλάκι μείγμα μυρωδικών/ μπαχαρικών
- 1 Για αρχή, κόψε το κρέας σε μερίδες. Άφησε το για λίγο για να ζεστάνεις σε μία κατσαρόλα τη
φυτίνη
- 2 Τι δεν έχεις βάλει; Τις τομάτες! Μέσα στην κατσαρόλα κι αυτές, και άφησέ τις να σιγοβράσουν σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
- 3 Δεν μένει παρά να σερβίρεις το γκούλας –πάντα ζεστό!
- 4 Tip: Θέλεις συνοδεία για το κρέας σου; Γιατί δεν ρίχνεις στην κατσαρόλα, 15 λεπτά πριν το τέλος, μερικές πατάτες κυδωνάτες –δηλαδή κομμένες στα τέσσερα ή γιατί δεν βράζεις λαζάνια για να τα σερβίρεις με το γκούλας πασπελισμένα με παρμεζάνα;
Καλή όρεξη!
ΠΗΓΗ: http://cookoo.gr
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ