ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό σπανάκι
- 6 αβγά
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές ξίδι
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθάρισε, ξέπλυνε και βράσε για 5 λεπτά το σπανάκι σε μια κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό. Μετά κατέβασε την κατσαρόλα από τη φωτιά, στράγγιξε το σπανάκι και βάλ’ το σε πιάτα: είναι το κρεβατάκι όπου θα ξαπλώσουν τα αβγά.
- Σε μια άλλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, πρόσθεσε το ξύδι, σπάσε τα αβγά και βράσ’ τα για 4-5 λεπτά, ανάλογα με το πόσο σφιχτά τα θέλεις.
- Βάλε τα αβγά με μια τρυπητή κουτάλα στα πιάτα πάνω από το σπανάκι, περίχυσε με το
λάδι
Καλή όρεξη!
ΠΗΓΗ: www.cookoo.gr
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ