Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

ΑΒΓΑ ΠΟΣΕ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ


ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό σπανάκι
  • 6 αβγά
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές ξίδι
  • Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  •  Καθάρισε, ξέπλυνε και βράσε για 5 λεπτά το σπανάκι σε μια κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό. Μετά κατέβασε την κατσαρόλα από τη φωτιά, στράγγιξε το σπανάκι και βάλ’ το σε πιάτα: είναι το κρεβατάκι όπου θα ξαπλώσουν τα αβγά.
  •  Σε μια άλλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, πρόσθεσε το ξύδι, σπάσε τα αβγά και βράσ’ τα για 4-5 λεπτά, ανάλογα με το πόσο σφιχτά τα θέλεις.
  • Βάλε τα αβγά με μια τρυπητή κουτάλα στα πιάτα πάνω από το σπανάκι, περίχυσε με το λάδι
    , αλατοπιπέρωσε και στο τραπέζι!
Καλή όρεξη!


ΠΗΓΗ: www.cookoo.gr



   ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ