ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο
- ½ κιλό ρεβίθια
- 2 φλιτζ. Pummaro Σπιτική Τομάτα από τον Τρίφτη
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- αλάτι-πιπέρι
- φύλλα δυόσμου
- Βάλε σε ένα μπολ με νερό τα ρεβίθια και μούλιασέ τα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Την επόμενη μέρα τα ξεπλένεις και τα στραγγίζεις και αρχίζει η πραγματική μαγειρική.
- Ξέπλυνε το κρέας, κόψ’ το σε κομμάτια και σκούπισέ τα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Σόταρε σε μια καυτή κατσαρόλα το κρέας, ώστε να ροδίσει ομοιόμορφα. Στη συνέχεια σόταρε τα κρεμμύδια ανακατεύοντας, μέχρι να καραμελώσουν.
- Ρίξε στην κατσαρόλα το
PummaroΣπιτική Τομάτα από τον Τρίφτη με 5-6 φλιτζάνια νερό και, μόλις πάρουν μια βράση, πρόσθεσε τα ρεβίθια, αλάτι και πιπέρι, και σιγόβρασε για περίπου 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσουν τα ρεβίθια και το κρέας.
- Κατέβασε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σέρβιρε, γαρνίροντας με φύλλα δυόσμου.
Καλή όρεξη!
ΠΗΓΗ: www.cookoo.gr
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ
