Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΡΕΒΙΘΑΤΟ

ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο
  • ½ κιλό ρεβίθια
  • 2 φλιτζ. Pummaro Σπιτική Τομάτα από τον Τρίφτη
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • αλάτι-πιπέρι
  • φύλλα δυόσμου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Βάλε σε ένα μπολ με νερό τα ρεβίθια και μούλιασέ τα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Την επόμενη μέρα τα ξεπλένεις και τα στραγγίζεις και αρχίζει η πραγματική μαγειρική.
  • Ξέπλυνε το κρέας, κόψ’ το σε κομμάτια και σκούπισέ τα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  •  Σόταρε σε μια καυτή κατσαρόλα το κρέας, ώστε να ροδίσει ομοιόμορφα. Στη συνέχεια σόταρε τα κρεμμύδια ανακατεύοντας, μέχρι να καραμελώσουν.
  •  Ρίξε στην κατσαρόλα το Pummaro
    Σπιτική Τομάτα από τον Τρίφτη με 5-6 φλιτζάνια νερό και, μόλις πάρουν μια βράση, πρόσθεσε τα ρεβίθια, αλάτι και πιπέρι, και σιγόβρασε για περίπου 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσουν τα ρεβίθια και το κρέας.
  • Κατέβασε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σέρβιρε, γαρνίροντας με φύλλα δυόσμου.
Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ: www.cookoo.gr


  ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ