Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ

ΥΛΙΚΑ

  • Στήθος φιλέτο κοτόπουλο
  • Μείγμα μπαχαρικών
  • 3 κ. γ. μέλι
  • Μισό φλιτζάνι ξύδι βαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα φιλέτα και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, τα γυρνάμε πολλές φορές σε σιγανή φωτιά για να ψήνονται σιγά σιγά. Μετά από 7-10 λεπτά προσθέστε το μείγμα μπαχαρικών, συνεχίζετε να το γυρνάτε, μετά από 2-3 λεπτά προσθέστε το ξύδι. Γυρνάτε κάθε λίγο σε μέτρια φωτιά πάντα, μετά προσθέστε και το μέλι και σιγοψήστε. Θέλει συνολικά γύρω στα 15 λεπτά!! Αν θέλετε προσθέστε λίγο αλάτι, συνοδεύεται πολύ ωραία με ρύζι μπασμάτι.

πηγη:  http://www.magiriki-sintages.gr

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ARISTA ΛΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ